a pedogógus
ahogy a fűnyíró mögött a bogarak
levágott lábaikat keresik úgy járok utánad
a játszótéren ahol elveszel a gyerekek között
vadászunk és ránk is vadásznak
a gyűjtött lepkék mind felszúrásra kerülnek
tátogásukkal a bukottak ellenőrzőit majmolják
aki nem ellenkezik színjeles
gyilkos vagy vigyázz
plüsskutyád nehogy piros pöttyös bugyikat
ásson ki
inkább neki adom a lyukas labdámat
még nem elég a játékból
2013
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-04-29 16:32:31
Utolsó módosítás ideje: 2013-05-07 22:54:42