szentseggtör(l)és
egyszer még szeretnél ismerni
mikor a múzsáimat interjúvolják
de elmennek majd melletted
ez a szentszobor kit ihletne meg
(lucia* kikapart szeme
a fenekemre néz)
hiába áll tótágast a giccsparádéd
inkább dobd máglyára a verseimet
hátha észrevesznek
a horgerantalságra nem késő
minden utolsóból lehet első
aki kiabál mert alul ég
2013
* Lucia: katolikus szent, arról nevezetes, hogy kivájta saját szemeit, mert úgy érezte, azok viszik kísértésbe.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-04-29 16:29:38
Utolsó módosítás ideje: 2013-05-02 16:10:42