Ma lágyabb
Ma lágyabb vagy, mint
szoktál, puha és kerekded, nem
cicus, nem bogárka, és
nem is édes selyemmajom.
Nő, értő, simuló,
halk és erős, finom,
nevető, okos, érett,
nem sodorsz, puhán
hullámzol, nyaldosod
partom, folyton jelenlévő
vagy, ez már ajándék, de ennél
nem mérhetőn több.
Sosem túl sok, ez nagyon-
nagyon, illatod, ízed, bőröd
csak-te-én párája, szívom, virág-
porát méhe, bennem mézülsz, jó.
Valahol mélyen mindig
voltál és leszel, tartozol
hozzám, emlék-álmok
sodrában szemléltél folyton.
Négy szemmel nézel, de
belülről figyelsz, képes
leszel megtenni, amire
kérlek, tudom, és te is, ha
akarod.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-04-17 17:30:22
Utolsó módosítás ideje: 2013-04-17 17:30:22