Szürke
valakinek van még
valamije/ bennem
naponta apró
cafatokra tépem
és fölétetem a
hétköznapokkal
osonok mint macska/ a ködben
penészt virágzik/ a kedvem
sunyi örömök röppennek
alattomos vágyak mennek
jönnek/ én épp csak vagyok
szürke
szürkének kéne lennie
még nem az/ szürkének és
sivárnak de nem/ dolgozom
rajta mégsem/ üvöltenék
beszélni kitépni
kitépni beszéni
mosolyom próbálgatom
a sötétben/ ’mióta
kiabálok/ egyszer úgyis
el fog jönni/ egyszer eljön
érte/ valaki értem
ellene dolgozik/ bennem
eljön érte/ hogy megkapja
kitépje/ vagy kiharapja
tán odaadom/ talán nem
vele megyek/ vagy maradok
nélküle/ folytathatatlan
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-04-11 19:26:26
Utolsó módosítás ideje: 2013-04-11 19:26:26