Mindkét te
1.
Mindkét te
lefonom a zsebem
ben hordom hol az e
gyik csörög hol a
másik olyan jó
hogy szeret
em a tele
fonokat mert le
het beléjük be
szélni és hall
gatni is meg van
nak rajtuk gombok ami
ket nyomo
gathatok.
2.
Tegnap vet
Tegnap vet
tem egy kiflit a vég
e kicsit kemény volt
de azért meg lehet
ett enni ha két
szer annyi vaj
at kentem rá. Kol
básszal és pap
rikával jó ét
vággyal fogyaszt
ható pék
sütemény. A kif
li jó a kifli
finom a kifli külön
leges.
3.
Mami
Ma mi
niszterelnöki be
szédet hall
gattunk a rá
dióban a hang
ja okosakat mond
ott mert jól meg
írták a szöv
egét amit szépen fel
olvasott és mind
enki pont
osan megért
ette hogy mi
lyen jó most ne
künk.
4.
Zoli él
Zoli él
vezi a strand
ot mert nagy fej
eseket tud ug
rani a medencébe a part
ról akkor
ákat hogy kilo
ccsan a víz a napozók
hasára és hatalmas sik
oltozás van olyan
kor ezért szeret
ek a Zoli
val strandra jár
ni.
5.
Hal
Hal
lgatni jó
kat lehet
veled egy
ütt beszélget
ni nem mind
ig ezért inkább
hall
gatok és jól
érzem magam
a beszéd nagy
on sok félre
értést okoz
hat.
6.
Közeledik a hét
Közeledik a hét
vége ilyenkor ki
merültek vagyunk hogy el
mehessünk víkend
ezni a Duna-
partra. Apu fel
fújja a gumi
labdánkat anyu süt
teti a hasát a nap
on a húgom rohan
gászik a vízben és kiszalad ha jön
egy nagy hajó. Szeret
jük a rántott csirkét ilyen
kor és iszunk
hozzá sok málna
szörpöt.
7.
Itt van a vas
Itt van a vas
árnap konganak a ha
rangok szól
a rádióban a muzsik
aszó mindenki szép
en felöltözik hal
kan kell beszél
ni meg rendes
en viselkedni hogy kap
junk húslevest és tor
tát. A felnőttek olvas
sák az új
ságot nagypapa komoly
an bólint a fejével vas
árnap minden rend
ben van.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-04-11 19:00:43
Utolsó módosítás ideje: 2013-04-11 19:32:39