Olyan szép
Jelzem, hogy a világon vagyok,
azért írok, azért olvasok,
időnként megríkat a világ,
szomorít egy elszáradt faág,
felderít, hogy sarjad már a fű,
fűszál éle mesterhegedű,
zöld szike, amely belehasít
a beteg csendbe, az boldogít,
szeretni nem boldogság csupán,
párbeszéd egy szürke délután,
megtenni mindent, amit tudok,
nála nélkül el nem indulok,
várok rá utcákon, tereken,
kérem, hogy legyen mindig velem,
ő se legyen soha egyedül,
olyan szép, ha arca felderül.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-03-18 07:13:03
Utolsó módosítás ideje: 2013-03-18 07:13:03