Te vigyázol rám
Mert ez az indulási oldal,
itt kell várnom a vonatot,
itt nem születik óda, bordal,
mert utazás előtt vagyok.
Sokszor vártam már életemben
új csatlakozást, eleget,
azt hiszem, a szemem se rebben,
ha engem a sors kinevet,
mikor olyan vonatra szállok,
amelyik más célhoz visz el,
ahol nem várnak jó barátok,
s szaporodik a bankhitel,
úgy szaporodnak a hiányok,
mégis naponta új terem,
most is a vonatlépcsőn állok,
s te vigyázol rám, istenem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-03-05 06:41:31
Utolsó módosítás ideje: 2013-03-05 06:41:31