Hajnalban kéne
Hajnalban kéne újból megszületni,
Mikor a sötétség vízben oldott tinta,
és egy fénykorongot látunk felpezsegni
a felhabzó, sárga horizontra.
Úgy kéne, mint gyümölcs a sötétben:
Titkos cukrokat érlelni magunkban.
A hangot elnyelni, sosem kiengedni,
tudni mindig, hogy csak egy dalunk van;
hogy mikor a szemünket kinyitjuk,
a másikból az éden visszanézzen,
és meglássuk nyelv és szavak nélkül
amit egy fél alma a másik felében.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-02-12 16:49:58
Utolsó módosítás ideje: 2013-02-12 16:49:58