Költészet és informatika
A líra is csak közlések sora,
a gondolat nem lehet mostoha.
Mert őrületből van itt épp elég,
kár lenne versben hozzátenni még.
A líra is csak közlések sora,
az átlagolvasó nem ostoba.
Nem hagyja ő, hogy a józan eszét
Egy költő-klón verssel verje szét.
A szenvedély ha éget, vagy vad is,
lehet kusza, de nem lehet hamis.
A lírából a hazug szavak
hihetetlenül kihallanak.
Ha tételednek ellentmond az értelem,
nem igazolja semmi érzelem,
és tiltakozhatsz bármilyen vadul,
törlésre kerül. Irgalmatlanul.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-02-05 03:56:12
Utolsó módosítás ideje: 2013-02-05 03:56:12