félúton (jav.)
ki mintha felnő s körbenéz végre
sőt szinte látna nem pedig nézne
úgy járom körül magamat körbe
szívhez szorítlak nem görcs-ökölbe
s versembe írlak - szívből ott vagyok -
karcosodj mint a tegnapi fagyok
ki mintha szomjaz s nem ihat mégsem
- bár holdfény kútvíz csillog a mélyben -
úgy vágylak titkon elcsitulni benn
csókoktól tikkadt ölelésekben
két lélegzet közt félúton merlek:
szeretlek szeretni - szeretni szeretlek
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-01-31 23:04:23
Utolsó módosítás ideje: 2013-01-31 23:04:23