Gyutacs
Nagyon ritka idegen szót használok
Okosnak tűnjek, a szoknyákhoz
Fel szállok a villamosra
Mint a páva a vármegye házára
Próbálom leplezni nincs miért szeretni
De talán ez a lélek boka kirándulás
Az erdődben való kirándulás miatt
Egy kiábrándulásik futotta még
Ha csúnya vagy rádió ként sugározd a szépséget
Mint rádió a zenéket vagy mi
Egy irányba húz a ló ha egy a hajtó
De nincs aki hajtsa ha el elszól
Ugyanolyan mindig zsírral be kenve
Fenyőfára feszítve névtelen orosz
Haláltáborban csak a hegyek vesznek körül
Ugyan olyan csókolózni ha Elvis énekel
Szerelemben halni meg hegyek vesznek körül
Csak aki messziről jött annak szép a táj
Helyieknek rég be mutatkozott a homály
Börtön bolygó ez tudom bizonyosan
Számon kérik a bűnt alaposan
A héber nyelv adott biztos választ
Elárulta pozícióját a világ irányítójának
Mert héberül a Sátán ügyészt jelent
Hát ügyész köszönöm neked
Bűnömhöz méltó az életem
Vigasságom az nekem
Egyszer innen így is úgy is
Ítélet lejártával elmegyek
Vagy meghalok
Vagy jobb leszek
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-01-30 12:47:51
Utolsó módosítás ideje: 2013-01-30 12:47:51