te rímelnél velem.
még fent van a hold az égen,
körülötte csillagok
suhannak el némaságban.
nevet a hold, nevet, nevet -
álmaimat kiszínezem.
lehetnék csillag, akár -
beragyognám nappalinkat,
´mi oly´ sivár, kopár.
vehetnénk egy bonsait,
most úgy is tél van, hideg.
nyesegetnénk koronáját,
nekünk zenélne a csend.
én írnám a halhatatlant,
te rímelnél velem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-01-22 19:28:17
Utolsó módosítás ideje: 2013-01-22 19:28:17