Este a 18-ason
OLYAN HANGTALAN TITKOS AHOGY EZEK A FÁK VIRÁGOT
ERESZTENEK MINT LEPRÁS EMBEREK FEHÉREK EGYSZER
VÉGIG KELLENE NÉZNI HOGY BOMLIK RÜGYBŐL JÉGGÉ VERT
GALLYBÓL MÉZILLATÚ VIRÁG ERRE ÉVEK ÓTA KÉSZÜLÖK
KONGANAK MESSZI HARANGOK BOLDOG KI EBBEN ALSZIK EL
ÉS FEJE FÖLÖTT MEGSZENTELT PÁRA PÁRNÁJA BIZTOS
REGGELE KISZÁMÍTHATÓ HÍVNI FOG MERT HÍVNIA KELL BÁR
A GERINC MELEG BIZSERGÉSE ELMARAD CSAK AKARAT
GYEREKKORBÓL DAC ENNYI VÉGÜL ENNYI MARAD A NAGY
KŐKOLOSTOR MELLETT MEGY EL A VILLAMOS FELNÉZEK
MERT A SZORONGÁST EGY PILLANAT ALATT ELŰZI HA ARRA
GONDOLOK SZ. ATYA MÉG ÉBREN VAN: VILÁGÍTANAK AZ ABLAKOK
LE KELL HŰTENEM A PAJZÁN ÖSSZEKACSINTÓKAT BLIKK HÍREKRE
ÉHES MOHÓKAT SEMMI SZEXUS MÉG EGY HUNCUT FREUDI SZIKRA
SEM SZ. ATYA KICSI VÉKONY ÉS JELLEGTELEN DE HA ÉG CELLÁJÁBAN
A VILLANY MIKOR A VILLAMOS ARRA ELHALAD MEGNYUGSZOM
NEM KELL MINDENNEK GYÖKERÉT FORGATNI LOMBRA NÉZZ
PERSZE NEM HÍV LESZÁLLOK RÁGYÚJTOK A CIGARETTA MÉGSEM
OLYAN KÁROS MINT A VÁRAKOZÁS MIRE? SEMMIRE SZÖGEK
HAMU TESTEK MINDENKI BÚJNA KARBA NEM LEHET EZT NEM
MENETELNI KELL ELŐRE TOVÁBB
FEHÉRRE ÉGETT SZAVAK A HÁZAK MÖGÜL HERMÉSZ
BÁRMIKOR ELŐBUKKANHAT KEZED ÖKÖL VÁRSZ LÉPSZ
KIDOBOTT ABLAKOKBAN BEVERT FEJEKBEN FÉLRESIKLOTT
TÁRGYALÁSBAN ROSSZUL MEGÍRT VERSBEN EGY JÓL NEVELT LÁNY
ELŐRE NÉZ ÜL MOSOLYOG NINCS KI A MELLE SE A LÁBA ÜL
MOSOLYOG SPONTÁN ÉS ELÉRHETETLEN MINDENKI KEDVELI
DE SENKI SEM NYÚL UTÁNA ARCOK: SZŐRÖSEK SIMÁK ÉLESEK
EGYEDÜL FEKSZIK EGYEDÜL ÉBRED MÁRMINT A JÓL NEVELT LÁNY
ISMÉT A HUZATOS ALBÉRLETBEN EGYEDÜL ÁZOTT ORGONABOKROK
ILLATA RÉSZEG BARÁTOK ORDÍTANAK A TELEFONBA PROFILKÉP CSERE
UTAK MINDENFELE ELŐRE KÉNE MENNI VEREBEK MOTOZNAK A FÁK ALATT
CSEPEG AZ ESŐ A VÍZ AZ ŐSELEM A VÍZ GYŰLIK EGYRE SŰRÜL AZ ERDŐ
VADABBAK A VERMEK „ JAJ HA HOLNAP HA HOLNAP ENGEM TEMETNEK”
ÍRHATUNK JÓT: FOGY A PAPÍR TELNEK A SZEMEK MÚLNAK AZ IMÁK FELETTED
ÉBREDNEK ÉJJEL FELÉD FUTOTT BÁBOK ÖLELD SZALMATESTÜK HA MERED!
VIDD OLTÁRHOZ PAPÍRMASÉ NŐDET VESS KERESZTET ARASS ÉBREDÉST
MONSTRUMOT KREATÚRÁT ESZNEK ÉS A SZÖRNYEK ÖNKÉNT TARTJÁK
ODA CSÚF SEBZETT NYAKUK MI MÁS HA NEM TŰZ VULKÁNBÓL VETT
LÁVA LÁRVA ARC MÖGÖTT BÚJTATOTT REJTEGETETT ÁLCA LÜKÖGŐ
SZÍV PROCESSZORBA ZÁRT ANGYALHANGBÓL MERÍTETT SZÓLAM MEGLESETT
SZERÁFOK SZEMBOGARA TÜNDÉRHAJBÓL CSENT TINCSEK
CSAK SEMMI SAJNÁLAT FENTRŐL KENT HOMLOKOK AGYARAK TÜLKÖK EZEK
NEM VÁLASZTOTT DE PECSÉTELT FRIGYEK VÉNEK ÁRVÁK: FELETTÜK GYÁSZOS
GLÓRIA HA SZÓLNAK CSAK AZT A SZÓT MONDHATJÁK TÁTOGÓ HOROGGAL VERT HALAK
GÚNYOLT SKARLÁTBETŰS BÉNÁK JUH-KAPUBAN ÜLŐ VARAS VÍZKÓROS UNDOROSAK
TÁTOTT TOROKKAL NYELIK EL A HOLDAT ÚGY VILÁGÍTANAK ÁT NAPON IDŐN HOGY FÖRTELEM
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-01-21 23:45:12
Utolsó módosítás ideje: 2013-01-21 23:45:12