séta ma - január idusán - Veled
Kihalt délután, fáradt emberek bandukolnak,
köztük én is nyakamra tekert sállal, pedig lucskos meleg van,
csak éppen januárt írunk és tudod ez az a sál, mit visszaadtál,
hogy rád emlékeztessen ha nyakamba tekerem
- jó meleg, mintha helyetted ölelne -
lehet furcsállják mások, hogy mosolygok,
de eszembe jutottál, mikor velem voltál és gondoskodtál
arról, hogy a tegnapot eltemesd
a régi-kettőnkkel és megszüljük magunkat
egymásnak,
hát látod, ilyen egy séta ma - január idusán - Veled.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-01-17 10:17:54
Utolsó módosítás ideje: 2013-01-25 09:48:57