Praktikák helyett
A megszokott arcok úgy hagynak el
Mint a termés a növényeket
Kipergett magok temetője
A régi gyártelep
Mondabeli földrész. Úgy süllyed el
Lassan és menthetetlenül
A kiszakított óriás panel
Lassan alámerül
Beszövi a hínár. Apró moszatok
Az emberek halak
Álmodban úsznak a régvolt nappalok
Fejedben félszavak
Kísért múlt idők Atlantisza
Nincsenek könnyeid
A lélek óriás szita
Menti értékeit
Nem jársz vissza. Az egy másik világ
Idegen test vagy ott
A túlélésre nincsenek praktikák
De vannak nappalok
Teszik a dolguk ott. Teszed a dolgod itt
Mielőtt újra száll
El kell hogy hamvadjon ahhoz
Minden főnixmadár
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-01-13 15:43:30
Utolsó módosítás ideje: 2013-01-13 15:43:30