Szórványemlék
Múlt karácsonyok tűlevelei a szőnyegen.
Éves takarításom senkinek sem szól.
Örökzöld nélkül ülöm meg a szentestét,
terítetlen asztalnál.
Az ajándékok Isten kezei közé vesztek.
A tévében gyerekek énekelnek
mécsesekkel, papírszárnyakkal.
Gondolataik puhák.
Mézeskalácstól mámorosak.
Idegen húst vágok.
Idegen a borom is.
És idegen a mindent beborító hó.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-01-01 12:14:03
Utolsó módosítás ideje: 2013-01-01 12:14:03