Már nincs melegség
Négy éve hidegek a szobák,
télen hamar sötétedik.
Hideg a kályha is.
Valamikor nem volt fagy,
a falakon penészvirág.
Régi ház fáj gondolni rád.
Szegénységem a bilincs,
gyertyafény és zseblámpa,
kellene újra a kezembe,
ha a régi falak közé mennék.
Nem vonz a múlt vissza
többet ér egy régi nyári emlék,
Ami még fakón megmaradt,
akár Ókori régi romok.
lehet túlzásba viszem,
aggódás anyja lehetnék.
Már mit érek vele?
Marad a sárga gyertyaláng,
félhomály, valóság.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-12-19 16:38:26
Utolsó módosítás ideje: 2013-01-18 16:10:12