hiány
akár narkózisban lévő beteg
a műtőasztalon, kiterül a reggel.
a kórház fölötti köd, mint redőny
leereszkedik egy ablakon.
a nővér épp lemos valakit,
ahogy egy padot. magában
bosszankodik: ma megint
nem hoztam tízórait.
a fal tövén valami bogár,
a folyosón egy orvos mászkál,
és megáll a nyitott ajtónál.
majd vizitkor bemegyek, gondolja.
a huszonhatosban négy nő fekszik
három mellel tegnap óta.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-12-13 20:36:07
Utolsó módosítás ideje: 2012-12-13 20:36:07