om mani padme hung
először csak a lúzerek
a fasszopók a jó hülyék
akiknek sebe nem heged
nem tudnak élni semmiképp
gyémántot sírnak éjszaka
boszorkánykönnyük földre hull
még történhet velük csoda
om mani padme hung
a szép diáklány dzsenifer
mellén látszik már szoptatott
s kurvának állt egy stricivel
neveli kovács patrikot
minden szivárvány kisgyerek
ki vízfestékes égbe jut
mantrázzatok amíg lehet
om mani padme hung
leszúrt akasztott asszonyok
kik vágytak gyöngéd férj után
s a tepsiben oly szótlanok
mit súg nekik most don juan
s az ördög lenn a föld alatt
ki szeret mind pokolra jut?
s reményt csakis az ima ad
om mani padme hung
ajánlás
herceg a mantra végtelen
a kínkórus is egyre zúg
kívánd hogy sorsuk jobb legyen
om mani padme hung
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-12-07 16:33:29
Utolsó módosítás ideje: 2012-12-07 21:38:54