Húszassal vagyok több, mint kéne,
mert eddig még nem jött közbe a
vég. Húsz év választ el a jótól
(magamat itt most nem számítva),
és legalább húsz nő, aki nem volt
meg, noha még volna rá kereslet.
Legalább húsz halott vész el ben-
nem, míg x nőnek vagyok túlkínálat.
Az az egy csinál ki, amelyik nincs,
de ha lenne, húsz éve nem én volnék.