Boldogtalan valóság
Azt szeretem ha ég
Égjen bármi csak égjen
Égjen a cigaretta
Égjen a benzin
A HTO
A kerozin
Égjenek a házak
A fák
A papír
A chips
Égjenek a kapcsolatok
Égjenek az emberek
A pocakban az ételek
A szén is
Égjen a crack
A marihuána
A disznó pörkölő
Begyújtott jövő
Az emberi értékek
Nagyon fontos hogy fizessenek érte
Az erdőket is gyújtsátok fel
Mindezek füstje
A kéményeké is
Szálljon a városokra
Méreg drága belvárosi
Kávéházak kerthelyiségébe
Nevetgéljenek vidám emberek
Fogyjanak az égetett szeszek
A műanyagot is tüzeld el
Szaporodjon a fizetnivaló
Zárjanak be munkahelyek
Menjenek fel az árak
Csökkenjenek a fizetések
Hamisítsanak igazi pénzt
A fedezetlen nemzeti bankok
Egy gonosz angyal irányítsa őket
Kezdődjenek meg a béketárgyalások
Duplázódjanak meg a fegyvervásárlások
A televízióban folyjon a vér
A Sátán száma legyen a műsor hívószáma
Mindenki legyen beteg
Gyógyszergyárak ideglenes ellenszerére szokjál rá
A rosszak irányítsák a jókat
A buták legyenek az okosak főnökei
Bár csak ne így lenne
Szerintem a depresszió
Mikor rájön az ember hol van
A tudat hogy tehetetlen
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-11-21 18:29:38
Utolsó módosítás ideje: 2012-11-21 18:29:38