Ezért
ágy, beton, aszfalt, üvegszilánk, televízió, víz, hamutál, nyelés, madár, kabát, fű, az zöld, ágynemű, arc, tabletta, kívánság, öngyújtó, bogarak, ajtó, lépcső, hó
rémek, kemény, vaskos, sok van, üres, idegesítő, telített, cserélni kéne, kötelesség, hol lehet, nem taposom, szaga bántó, változatlan, rég elfelejtett, visszavárás, sóhaj, kiirtottak, tárva nyitva, magas, taposom
Ki- és bejár
Föl-alá mászkál
Kering a változatlan úton.
Agyba felszáll, ablakba császkál,
De marad a felszállópályán.
Sorban kiált, de ki az, ki hallja a némaság zaját.
Elvesztett léptek, de a derű merre ébredhet,
Ha a betűket eltévesztem.
Jelzések az égen, távolinak tűnik minden,
Keress meg az isten szerelmére.
Lásd a ködös járatokon át a mindenségem,
Igazítsd meg a tekintetem,
Az alapozót hagyd csak, majd elintézem.
Karolj belém, és forrjunk egybe a levegővel,
Nem lesz tisztában senki a létezésünkkel.
Talán belélegeznek, talán nem,
A kockázat fennáll, de senki nem látja kárát.
Ezt megígérem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-11-11 16:00:00
Utolsó módosítás ideje: 2012-11-11 16:00:00