Retúr
(Békéscsaba-Budapest Keleti
50% kedvezmény Retúr
2. kocsiosztály
1fő 2420HUF)
A szíven a bú egy newton-i törvény:
gravitáció, testet húzó ballaszt
- hogy maradok s belőled csak az ősz szél
vagonok húzta susogása marad,
hogy a pillantásunk talán még össz'ér,
mint minden végtelenbe tartó vonal,
mint kijárathoz vezető lépcsőké
a tájba befekvő, álmos peronnal,
mi elnyúlik hosszan - idő nélküled:
bontásra váró, huzatos épület.
.......................................................
Míg várlak csöndben elragad magának
a hiány - szóközök egy retúrjegyen.
De ne félts! Csak szemembe ment a bánat,
hogy nem vagy itt; és most attól könnyezem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-11-08 17:43:00
Utolsó módosítás ideje: 2012-11-08 17:43:00