pasik környékezzetek
ma voltam fürdőben.
a gyógymasszőr nő,
kisimogatta a fehér lepedőt,
majd felsegített az ágyra.
kezei húsz percen át csattogtak,
mint a karikás ostor.
fahéj illatban a fájdalom
végiglovagolt a hátamon.
a gyógytornász lány,
megdicsért a vízi tornán.
csak a lábát jobban tegye szét.
így, így. hajlítsa be a térdét,
és tapsol! keze a vízben marad.
utána akár a búzakalász hajlongtam.
egy óra múlva
puha derékaljra fektettek.
meleg volt, mint a kedves
fiatal költőbarátom.
tizenegy perc se kellett,
a zuhanytálcában iszapcsomók.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-10-17 20:17:26
Utolsó módosítás ideje: 2012-11-17 16:09:39