állapot
mint félpár cipő a hitem,
aminek feslik a bélése. pár éve
letört egyik tűsarkúm sarka
az utcán. nevetségesnek éreztem
magam. taxi! - rokkantságom
elmúlt, amikor beültem, és otthon
az ajtó előtt a barátnőm várt:
nem szólt, zokogta. a férje elment
örökre, egy cetli marad utána.
sajnáltam, de engem nem hagyott el
az irónia. csúsztattam lefelé a harisnyám,
amikor mondtam: vénasszonyok
egy szegényházban.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-10-15 12:24:04
Utolsó módosítás ideje: 2012-10-15 12:24:04