Szép vers
Ezer dolgon gondolkodom egyszerre
Jobban mondva külön külön csak sorba
Ez lehet az a pont mikor nem kellene
Verset akarni írni
Mert semmi nem jut eszembe
Semmi olyan ami Petőfihez József Attilához mérhető
Ami közelebb hozná az olvasót
A csillagokhoz elakadnak a csillárba
Könnyű volt Petőfinek
Benne még a nagy Magyarország loboghatott
Könnyű volt József Attilának
Lentről nem is lehet le esseni
Milyen könnyű nekem
Mert ők az én elődeim voltak
És ezt nem veheti el tőlem senki sem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-10-13 12:36:04
Utolsó módosítás ideje: 2012-10-13 12:36:04