Sorvezető nélkül
Mi lett volna, ha? Érvénytelen
kérdésekre nem adható érvé-
nyes válasz. Próbáld hát érvé-
nyesre fordítva: mi
nem lenne,
ha? Nyilván nem lennének e so-
rok sem. Pontosabban: nem
ezek
lennének, melyekben (legalább
másodikként) mindenkor ott mun-
kált a szándék — elégtételt venni
a sorson. Most is azt reméled,
ol-
vasva őket (félre, álszerénység!)
érvénytelen kérdések sorát kény-
szerül föltenni magának, ki egykor
fejedre olvasta: félreértése voltál.
És már bánja, hogy sorvezető nél-
kül rosszul
olvasott.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-10-11 18:10:24
Utolsó módosítás ideje: 2012-10-11 18:32:50