Vonulás ilyen,olyan,amolyan jelmezekben.
Közben megalázottak és megnyomorítottak.
Most lapoznánk egyet,sőt többet is.
De a zsigerekben még ott a múlt.
Még nehéz elhinnünk hogy,emberként élhetünk.
Hogy jobb a nagykapu mint a kiskapu.
Hogy többet jelent a közösség ,mint a tizedik "öltöny".