Kész regény
Nem érted? Elrejtem, ami nincs, hogy
mégis legyen. Rákényszerítem az
álmot a valóságra, hogy úgy olvass
bennem, mintha igazat hazudnék:
kész regény vagyok. Igen, kész, de
végemre a pont még nincs kitéve,
a fejem most is sajog, minden nap
háború van, mintha mindig újabb
és újabb agyrázkódás követné
az előzőt. Bombatölcsér az
emlékezet. Mintha karok nélkül
kellene ölelnünk egymást. Ki nem
mondott szavaink visszhangzanak, de
működik a titkosítás, összevarrt
mappákba merülünk. Csaknem
szétpattan tüdőnk, ahogy a mélység
kivilágított termeiben üres
kosárral állunk, két gyöngyhalász.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-09-25 23:27:13
Utolsó módosítás ideje: 2012-09-25 23:27:13