A leghűbb szerető
Álmomban szálltam könnyedén,
akár a fény a fák hegyén,
repültem, mint a gondolat
gyönyörű homlokod alatt.
Te rám gondoltál, édesem,
örömet okoztál nekem,
ujjongtam, hogy zengett a rét,
nem hallott még ilyen zenét.
De honnan éreztem meg ezt?
mitől van, hogy el nem ereszt
az édes érzés, kedvesem,
mitől ugrál úgy a szívem?
Biztosan attól, hogy te vagy,
aki már soha el se hagy
engem, a leghűbb szeretőt,
véle a pokolba menőt.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-09-09 08:06:59
Utolsó módosítás ideje: 2012-09-09 08:06:59