A harcnak vége
A harcnak vége, nem is tombolt soha,
éldegéltem, mint a kövön a moha,
nem tapadhattam meg sehol, sohasem,
sikerek nélkül a babér nem terem,
nem lesz már idő koszorúfonáshoz,
nem áhított sikert, valami mást hoz
a kétbalkezesség, sanyarú élet,
nem diót terem csonthéjban a lélek,
zsákutca már ez, nem reverzibilis,
az ember halott, vagy esetleg dilis.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-09-06 11:25:51
Utolsó módosítás ideje: 2012-09-06 11:25:51