goodnight song
most eltűnt minden fő asszociáció
és minden összetett értelmű szó feles
értetlen emberek kapituláció
tökéletes fehér fehér most a rétes
zsebkendő lágy puha mennyei érintés
óvatlan pillanat megszűnt erekció
félreértettem hogy nincs is félreértés
akciós kóla kiáltja hogy akció
bomlasztott színeknek hatalmas közhelye
szárnyal az égiek oh dicső trónusán
kérdezem lelkednek darabja töpped-e
fénygépek vakuján mondhatni vakulván
megtörik a fény de hát mi nem törik meg
folytonos agyhullám kirántott vállizom
eladom lelkem a félhülye dögöknek
félhülye dögökből nem élek állítom
műanyag indiszkrét apróság szédeleg
indiszkrét imbolyog mellésült arcomon
elborít disznóság elborít dédeleg
félhülye dögökkel véletlen álmodom
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-08-29 00:00:01
Utolsó módosítás ideje: 2012-08-29 00:00:01