rosszízü voltam a kávétól
és visszafogott a beszédtől
korán is jött ma az este
a ventillátor apró késeinek hangja
a dobhártyámon összenőtt
rendezetlen szuszogásoddal
hagytam hadd keltsen
ez lassú reakciókat
a monitor tükréből néztél
azért nem éreztem elöször
hogy sírsz
hogy ma nem alszol velem