forradalmi bizonytalanság (nagyon gyanú jav.)
búfelejtős-édes-téves
nosztalgiát fúj a szél
gondolkodni merek csak a
Gellért hegy tetejénél
mozdulni kéne, mert egyszer
megsemmisítik Pestet,
akik jövő hétre világ-
vége-partit szerveznek
túlságosan félénk vagyok,
évek óta bús bölcsész
tudom, mindig körbeleng a
testi-lelki ténfergés
bús bölcsészek régen is csak
gondolkodtak, most ezér’
búfelejtős-édes-téves
nosztalgiát fúj a szél
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-08-21 01:17:50
Utolsó módosítás ideje: 2012-08-21 01:17:50