A SZÍVEM KITÁROM Gabónak III.
Szerelmes csókjaim úgy küldöm Feléd,
A szívem kitárom s úgy rakom Eléd,
Ki megérintettél, elvarázsoltál,
Csábos mosolyoddal mégis biztattál
Arra, hogy harcoljak Te érted,
Pedig kedvesen csak azt kérted,
Ne szeressek Beléd mert féltesz engem
A csalódástól és amit kell tennem
Azért, hogy a becsület is megmaradjon,
A fuldokló szalmaszálba kapaszkodjon,
Mert elégeti az izzó szenvedélye
És szomorú lesz azután a kedélye.
Gyönyörű Vagy én meg gyarló és esendő,
Akit ilyennek alkotott meg a Teremtő
Azért, hogy örökre elvesszen Benned
És érintsen meg egyszer a Szerelmed !
Szerelmes csókjaim úgy küldöm Feléd,
A szívem kitárom s úgy rakom Eléd.
Tipord el, vagy szeresd, amelyik jobb Neked,
Legyen ez végleges, hisz ez a Te életed.
Zirc. 2004. 05. 18.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.