Google és Magóg
Valakinek bábáskodnia kell a másként-mentéseken,
s újraírni, ami szétesett, éleszteni, aminek vége lett.
Hogy megint fontos lehessen, mi darabként rejtve volt,
s a rétegek mélyén összeállt, mint féltve őrzött lelet.
Földben csíráztak/elhaltak érdekek, érdemek.
Fel-felbukkant olykor, amit az emlékezetből lenyúltak.
Egy gerinc, egy lapocka vagy egy nyúlnyak –
s kiderült rögtön: a dolog műremek.
Nincs elveszett dolog, se test.
Mindenek élnek az Úrnak.
S van, ami újratöltve szebb.
Milyen hatalma van a múltnak? (Érdekes.)
Mielőtt a jövő nevében téged is gyalulnak,
zsebükben ősi jogokkal – az Új Kaszt!
Google és Magóg Frekvencián JELEZZ!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-07-18 10:00:25
Utolsó módosítás ideje: 2012-07-18 10:00:25