Nem-test (javított)
1. Most nem tudja,mit írjon
Most bizonytalan
és ákombákomokat rajzol
Kockákat vonalaz
Csillagokat vastagít
szorosra
- Él és mozog -
Szentségtörés lenne
leírni bármit is
róla
- Kitölt a térből egy részletet –
Szétszaggatná ezt az örökkévaló
szövétneket
Amely a rá való
emlékezés által lesz
újra élő
2. Annyira súlyosak a szavak
Hogy (szinte) behorpasztják a papírt
Amikor ráomlanak
ráfolynak
Mint kitinpáncélt
Más rovarok hátán
(Lásd Gregor)
3. A finomanyagiság a legőrjítőbb
Tehát, hogy van,
de mégsincs
Csak a belső szemnek
Akár egy védmű,a teste
Ez nem test
és mégis él
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-06-26 12:27:10
Utolsó módosítás ideje: 2012-06-26 12:27:10