éjfél után
járjon agyad, mint a járom, ha akarom, rád nyom egy bélyeget, éget a gépezet ereje, nélküled, vagy veled-e, mindegy, mind egy, amit látok, nincs különbség, csak a közös ég, ég a gyertya, ég, elégek, elég e kéj, mi fogva tart, tarthatatlan a látomás, látom, érzem létem legkisebb rezdülését, zendülés, ami bennem zajlik, rezdül a szempilla, pillanat alatt hajnalok múlnak, elvisz a szél, száll a vég, mint fehér galamb.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-06-12 00:26:22
Utolsó módosítás ideje: 2012-06-12 00:26:22