Pipacsok feltekert szalma bálák
Számokká vált valóság
Több a bevétel mint a kiadás
Eljárás büntetés
Pipacsok feltekert szalma bálák
Friss mezőkön gólya a fészekben
Vannak már kis gólyái
És ezek a gólyák nem tudnak a számokról
És nem kel nekik fizetniük semmiért
Nem félnek mert nem tudnak pénzt keresni
Én sem születtem pénzel
Nekem az nincsen, csak annyi amennyit adnak.
De többet kérnek, és aki nem tud fizetni az bűnös.
Az igények és az elvárások is túlzóak
Csak a végletek vannak.
Megoldott világ
Meg a megoldatlan
Nem a szerelmemmel voltam azon a foci meccsen
Ahol nem dőltették le egymás között a falat
Csak sáncoltak egész este
Senki sem nyert döntetlen lett
Nem tudhatom mi lesz a folytatás
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-06-05 20:52:40
Utolsó módosítás ideje: 2012-06-05 20:52:40