Majd haza
Mint angyal a mennyből,
a Márai versben, mint lét,
mi áradó, Radnóti száján,
mint repedt, megtört
egész az egyben - Ady lettem
s Párizs Európa arcán.
Mint bús bohémélet,
sehová se tartok; írhatnék
még, de kiröhög a ma -
héja-nászra se, semmire
se vágyok, csak valaki
hozzám is érjen majd haza..
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-05-30 10:31:01
Utolsó módosítás ideje: 2012-05-30 10:31:01