BABÁMNAK
Rád gondolok kicsi rózsám
Mit csinálhatsz most vajon ?
Úgy szeretlek, úgy imádlak
Nem is tudod mily nagyon.
Mit csinálsz most drága kincsem
Gondolsz - e még néha rám ?
Gondolatim nálad járnak
Szerelmetes kis babám.
Szeretnélek megölelni
Csókolni a pici szád,
Úgy szeretnék éjjel - nappal
Mindíg csak gondolni Rád.
Nem tudod hogy milyen nehéz
Hogy nem látlak Tégedet,
Nem tudnálak elfeledni,
Szeress Te is engemet.
Gondolsz - e még néha reám,
Csókra áll - e pici szád ?
Szeretnélek megölelni
Aki Téged úgy imád.
Nem hiszem hogy van a a földön
Ki nálam jobban szeret,
Szerelmes a szívem -lelkem,
Ne feledj el engemet.
Amióta távol élek
Elfeledni nem tudlak,
Azóta is lankadatlan
Nagyon - nagyon imádlak.
Lehetetlent nem kívánok
Csak azt, hogy engem szeress !
Ha nem tetszem,akkor nálam
Jobb szerelmes párt keress.
Tudom hogy Te hű vagy hozzám
Épp úgy szeretsz mint régen,
Végezed a szorgos munkád
Azon a szép vidéken.
Szeressél csak kicsi rózsám
Ne csüggedjél soha el,
Amíg Te is szeretsz engem
Addíg más nem érdekel.
Mindörökre hű maradok
Tehozzád kis barna lány,
Nem érdekel soha senki
Akármilyen valahány.
Pápa, 1967. 02. 21.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.