Ha verset írok
Ha verset írok, nem tör rám a reggel,
addig szerelmet álmodok csupán,
az éjszaka beburkol türelemmel,
akár egy gondos szolgálóleány.
Ha verset írok, csak a madárkórus,
felelgetései szűrődnek át,
találgatom, melyik a pedagógus,
s melyik a készületlen kisdiák.
Boldog-boldogtalan vagyok, ha írok,
a forróságtól a nedves papírok
tested domborulatát idézik,
nem látlak, mégis hallak én, a távol
elválaszt, és te lehetsz drága bárhol,
megtalál a vers, csak néha késik.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-05-23 05:29:51
Utolsó módosítás ideje: 2012-05-24 14:39:15