az egy távolság
Nincsen hűség. Félek a tűztől.
És mindentől, ami csendes.
A kis szobáktól. Az őszi tetőktől.
Anyura gondolok. Talán szeretett.
Belenövök a gondba. Új ruháim.
Rozsdás kulcsokat hordok zsebeimben.
Fura nyugalom telepszik udvarunk füvére.
Apu mély és hideg, mint a pince.
Nem ismer senkit és őt sem ismerik.
Csuklóján felfedi hegeit: közös ártatlanságunk.
Kifakad a táj. Elmérgedt sebeink.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-05-04 13:16:28
Utolsó módosítás ideje: 2012-05-04 13:27:13