- másfél centire -
Testvérem az Úrban, Szerelmem a pokol tüzes
járdaszélein, már több, mint két hónapja, hogy
utószor láttalak. Találkozásunk előtt festettem
halvány barnára a hajam s neked azt követően
borotválták kis helyen kopaszra. Megműtöttek
és azóta, ha az eredeti hajszínemre nézek, rád
gondolok. Örvendek saját és festett hajszínem
egymástól való elkülönülésének. Randevúnkat
követő napjaimra visszaemlékezni gyűlölök és
imádok a tükör előtt fésülködni, mert olyankor
biztosan tudom; legyőztük az időt, a távolságot
és az éhező halált. A közelemben vagy, sokkal
közelebb, mint hinné bárki más. Másfél centire.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-04-17 10:01:47
Utolsó módosítás ideje: 2012-04-17 10:02:58