Körfodrok
a költő a lap szélén áll
és kavicsokat dobál a versébe
a körfodrokon lebegő betűk közt
eltűnő köveket egy nyitott szájú
kincsesláda várja a fenéken
érkezik majd egy búvár
aki feltérképezni kívánja a vers
mélységeit
izgatottan hozza felszínre
a súlyos ládikát
amely addigra teli lesz már
szürke
semmitmondó kavicsokkal
amik a legszebb körfodrokat kavarják
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-04-09 16:55:18
Utolsó módosítás ideje: 2012-04-09 16:55:18