A sötét súly
valahogy a legjobb szándékkal túlélni
az egészet.
ahogy a frissen metszett fák,
tavaszra hirtelen megvénülő
cserjesorok
várni egy langyos estét,
mely a legegyszerűbb csodától
is olyan messze van,
mintha
hirtelen egy plusz végtaggal
érnék hozzád
mondjuk három karral, utólag.
persze, tudom, már az sem lesz elég.
mint ahogy az örökzöld fák
holdudvarában sincsen tartós,
kimunkált élet;
a gyümölcsnek sötét súlya van,
és a földet halott állatok bomló
anyagával teszik termővé.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-04-05 11:20:58
Utolsó módosítás ideje: 2012-04-05 11:20:58