hat év után láttalak
a metrólépcsőn
hátrafordultál köszöntünk
te az emberekkel lefelé
a gumira rásült a cipőm
már nem voltál
egyedül
megvastagodott derekamra
gondoltam és feleszméltem
huszonhét plusz hat év után
az isten se emlékezhet
hogy összeadott minket