a költész etet
én meg jól lakom.
(6-t) (6-t) (6-t).
csak a hangodra lázadja
megfelelő foltját.
csak zsongítani akar.
elroppantani vonalba zárt
létedet.
hasad. puha hidrogénbe
aggályosodik. szemed közé
ferdéz,ez még nem ellentétes
ízléseddel.
de a féktelen kék zuhatag!-vörösre
vájja vaj torzód!-majd beleképzeled
magad egy tökéletes anyagcserébe! ott
döntőerejűen mossa ki a tervszerűen
hárított világod!
kollaborál ő benned.
"(tintát,teret test
be)"-
mondja, meg-
ki bólogat még így is
fel meg
le?
(6-t) (6-t) (6-t).
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-03-29 00:22:14
Utolsó módosítás ideje: 2012-03-29 00:42:26