Tánc
mogyoróbarna tekinteted
margaréta-szenvedély
feltűzöm a hajam zöld
selyemkendőmbe kap a szél
szőkén-vörös
szeretkezők balladája
pogányul szép tiszta
gyönyöre Renoir női
(a vörösek akár én)
és az a déli-meleg szél
amikor minden álmodik:
kancák révült-rémült tánca
eljátszom Janet
rózsás arcán a vonások
nem klasszikus szépség
szája sarkában azok a kis gödröcskék
szemei közelről egészen zöldesek
játszom Krisztina mosolyával (déli nők)
de az én szemeim hatalmasak feketék
ne nézz így ne nézz
játszom Ingres képén a nőt
szűziesség cseresznyéi az arcon
ne szeress belém
aztán mégis
elmesélem hogyan kell szeretni
hiányzol érted? hiányzol mint
reggeleimből a mosolyok
ajkam fanyar áfonyái
magányéjeim nem élheted át
már nem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-03-09 21:39:08
Utolsó módosítás ideje: 2012-03-09 21:39:08