Én már nem fogom a kezed
Én már nem fogom a kezed
Én már nem súgom a neved
Én már nem tatalak karjaimban
Én már nem úgy érzem az illatod
Én már nem csókolom a szád
Én már nem várok rád
Én már nem téged látlak álmaimban
Plató lett a távolság
De örökre veled leszek az biztos
Még akkor is ha már nem is emlékezem
Fogod te még az én kezem
Lehet minden nő te vagy
Lehet minden férfi én vagyok
Akkor mikor szeretik egymást és boldogok
De én most egy darabig
Nem foglak keresni
Hogy hamarabb találjunk mást
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-03-08 06:18:43
Utolsó módosítás ideje: 2012-03-08 06:18:43